På en gang var Titanic den høyest brutto og mest suksessfulle filmen av alle tider. 1997-filmen tok på kontoret med storm og gjorde superstjerner av leder Kate Winslet og Leonardo DiCaprio. Siden filmen ble utgitt, er det mange spin-offs og andre varer som har koblet seg inn i filmen.

Du har kanskje ikke visst at det var en Titanic-slot her ute, men forbered deg på å bryte ut vevet igjen! Du kan ha din egen episke reise rett sammen med Leo og Kate ved å ha en tur på dette fantastiske Bally Technologies-sporet. Det virker rart at spillet først ble utgitt i fjor, men det er sikkert et publikum for denne historien og folk som vil gjenoppleve det.

Dette 5-hjuls 25-payline spilleautomat er like grandiose og episk som det kan virke. Symbolene på dette spillet er alle knyttet til temaer og tegn fra filmen. Du kan starte spillet i filmenes mote, ved å kjøpe en billett for den dømte reisen. Klassen av billett du kjøper angir utvalg av spill du vil kunne nyte under spillet.

Utbetalingene og bonusrundene er egentlig det du vil vite om her, ikke sant? Vel, i dette sporet vil du ha muligheten til å nyte noen virkelig flotte bonusfunksjoner. Først av er 3 brystsymboler den laveste utbetalingen du kan få, og vil gi deg 5 ganger innsatsen din. Det er også ganske falt Wilds å spille også; Double Wilds, JackRose Wild, JackRose Double Wild og Ship Wild, for å nevne noen.

Du kan også nyte noen fantastiske bonuser også. Det er Jacks Drawing Mystery Feature hvor du velger symboler fra et rutenett, og hvis du treffer 3, vil du vinne en pengepremie. Det er også Mystery Jackpot som du kan bruke til å velge 3 fliser og avsløre en jackpotbonus.

Hvis du lander en hvilken som helst kombinasjon av symbolene 3 Spredte eller Wilds, vil du avdekke hjulfunksjonen. Dette er en fantastisk funksjon som tillater deg å vinne penger, eller aktivere ett av følgende bonusspill: Gjør det Galt, Havets Hjerte, Trygg og Hent.

Dette er et magisk spill med fantastisk gameplay, som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av den episke reisen. Vi vet alle at Titanic var reisen som endte i tragedie, men forhåpentligvis vil du kunne nyte en mye mer positiv opplevelse fra sporet.