Microgaming er kjent for å produsere morsomme og irreverente slots som fanger interesse og fantasi. Dette er et av deres filmtema tilbud, og den aktuelle filmen er hit-komediefilmen Bridesmaids. Filmen, med stjernene Kristen Wiig og Melissa McCarthy ble et smash-hit og gjorde stjerner ut av lederne. På grunn av sin popularitet har filmen utviklet seg sterkt.

Dette er en av grunnene til at det har vært en Bridesmaids slot utviklet. Dette spillet inneholder alt relatert til filmen og hjelper virkelig med å bringe en ekstra dimensjon til spillet, og filmen. Sporet er elegant designet og har det kongelige, stilige utseende. Den slags bilder og visualer du kan forvente å finne på et bryllup.

Det er symboler på alle tegn fra filmene, samt symboler som spillekortemblemmer, og filmplakaten. Det er mange forskjellige fasetter til dette spillet, og du må forstå hvordan det fungerer. Symbolene med høyeste verdi på dette spillet er hovedpersonene; Lillian, Annie, Helen, Megan, Rita og Becca. Men det er bonusrundene hvor du virkelig kan få mest mulig ut av hva spillet har å tilby.

Det er flere funksjoner å dra nytte av her for å hjelpe deg med å vinne stort. Cupcake Booster er et spill hvor du velger en cupcake og vinn en av 4 forskjellige premier. Du kan også bruke bonushjulet og rotere Wheel of Fortune for å vinne en av flere forskjellige utfall.