Online-slots handler ikke bare om fantastiske visuelle og jackpot-glede. Ja, det er mange kule temaplatser der ute – mange basert på ting som superhelter. Selvfølgelig, disse appellene fordi de har et publikum og en eksisterende fanebase allerede. Men du må forstå at disse ikke er de eneste sporene der ute. Det finnes også mange onde spor som eksisterer for musikkelskere over hele verden.

Du har kanskje ikke lagt merke til at musikkbaserte spilleautomater er viktige og har innvirkning på gamblingverdenen. Men det er mange flere enn du forventer å skille seg ut i verden av online-spor. Dette er en liste over noen av de beste sporene der ute for folk som elsker alt relatert til musikk.

The Osbournes

Populær TV-show, wacky familie, britiske ikoner. Osbournes er en familie som har blitt en egen del av britisk musikkhistorie. Patriarken Ozzy Osbourne er best kjent som frontman av heavy metal band Black Sabbath, og dette sporet er en million miles borte fra det. Det er et polert og fargerikt spor basert på TV-showet mer enn noen musikalske utnytter. Når det er sagt, har det et kult soundtrack, og det er 20 fantastiske måter å vinne.

Pistoler og roser

Dette er kanskje crème de la crème av spilleautomater, og Net Entertainment har rammet bullseye igjen. Det er et fantastisk spor som gir hyllest til en av de fineste rock n ‘roll bandene i historien – Guns’ N Roses. Du får nyte bilder av Axl Rose, Slash, og noen av postene bandet har laget. Og, som om det ikke var nok, støttes det fantastiske spillet av et ondt Guns ‘N Roses soundtrack.

Dolly Parton

Landmusikkikon Dolly Parton er en av de store legender i bransjen. Og det virker bare passende at hun burde ha et spor dedikert til henne. Du kan høre henne crooning hennes mest berømte back-catalog låter mens du har noen spinn og nyt en fantastisk rikdom av Wheel. Dette er et morsomt og spennende spilleautomat som du kan nyte om du elsker Dolly Parton eller ikke.

Kysse

Det er få grupper i musikkhistorien mer ikonisk enn Kiss. Gene Simmons og hans bandkamerater forandret vår visuelle opplevelse av musikkverdenen. Og vi må si, dette er et spor med en av de beste bildene vi har sett. Fargevalget er fantastisk, og lyden er også fantastisk. Dette 10-hjuls 100-linjespillet er en av de beste musikk-tema slotene i verden. Nyt noen spinn og prøv dette spillet ut for størrelse; du vil definitivt ikke angre på det.

Megadeath

Hard rock superstjerner Megadeth har blitt belønnet med sitt eget spor. Du kan snurre hjulene her og nyte masse fantastiske måter å vinne. Det er også en bonusbonus på flere nivåer, som du kan bruke til å vinne Megabucks! Pun ment. Matchende symboler av instrumenter og bandmedlemmer er veien fremover, og det kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dette enorme spillet. Det er mange priser på tilbud her, og du bør prøve å utnytte dem så mye som mulig.

Elvis

Kongen er død, men arven hans lever videre og vil leve videre gjennom tidene. Det er rimelig å si at Elvis har forandret musikkens ansikt og er en av de mest innflytelsesrike tallene i historien. IGT har brakt tilbake dette fantastiske Elvis spilleautomat, med massevis av flotte funksjoner og bonuser for å hjelpe deg med å vinne stort. Du er bundet til å ha en fantastisk opplevelse når du spinner hjulene på dette flotte spillet.

Karaoke Party

Noen ganger lønner det seg å hengi seg til et spor som har et generelt forhold til musikk, i stedet for bestemte artister. Dette er hva Karaoke Party lar deg gjøre, og Microgaming-sporet er en av de morsomste vi har spilt på. Vi har alle vært der før, og vi har alle prøvd karaoke-tingen. Så snart du plukker opp Scatter-symbolene og Free Spins, det er da festen virkelig kan starte, og du kan tjene penger.

Jimi Hendrix

En av de fineste gitaristene på alle tid, Jimi Hendrix har vært en inspirasjon til millioner. Og dette funky og fabelaktige NetEnt-sporet er basert på liv og arv fra denne legende. Lydsporet er alle Hendrix, og visuene fremkaller at 1970-årene føler seg. Funksjonene og bonusene på dette spillet er en av de beste delene om det, og det er noe som virkelig kan hjelpe deg med å nyte spillet.