Når vi ser på online spilleautomater, jager vi vanligvis på noen ganske bestemte ting, for eksempel de høyeste jackpotene og de største vinnerforholdene. Men hvilke andre elementer kan lokke noen til å spille? Vi tror at estetikk og tema også spiller en viktig rolle. Nedenfor vil vi se på en rekke fantasy tema spill. Hvis du er ute etter drager, riddere, hekser, veivisere og kister fylt med gull, er de alle her.

En dragehistorie

Når vi tenker på drager, tenker vi vanligvis på monstre for å drepe. De er antagonister av våre fantasyepics. Kanskje du er en D & D-spiller av gammel skole, og du har kjempet med gudene til Dragon Queen Tiamat i mange år. Eller du har nylig lest J.R.R Tolkiens Hobbit og likte Smaugs rampage (og eventuelt fall!).

Uansett, ville du bli tilgitt hvis du skulle tro at NextGen Gaming er en drage historie forteller deg mot en drage. I dette spillet er du dragen og du vokter din imponerende skattekiste mot ville være “heroiske” riddere.
På den tekniske siden har A Dragon’s Story 5 hjul og 25 betalingslinjer. En spinn vil sette deg tilbake hvor som helst mellom 25c og $ 50. Den maksimale jackpotten du kan komme over er omtrent $ 2000.

Spellcast

NetEntertainment’s Spellcast er et spill om veivisere og hekser. Vi er ikke helt sikre på om de har en slags rivalisering som skjer, for eksempel Bellatrix Lestrange og Professor Dumbledore, eller hvis de er ment å være venner, la vi det til fantasi!

Annet enn det, er det stavebøker, wands, potions og naturligvis kokende kelner. Hvis du kan tenke på en slags utstyr som en trollkarl eller heks ville bruke, har Spellcast sannsynligvis det.

Spellcast har 5 hjul og 20 betalingslinjer. Din innsats per spinn kan koste deg alt fra € 0,01 til € 40,00. Jackpottene er også imponerende, som muliggjør netting opp til 10000 ganger ditt opprinnelige bud.

Blodsugere

Noen av dere har kanskje feilaktig trodd at vampyrer er ekte. At et øyeblikk, en person (spesielt en som bor i de spooky fjellene i, si, Transylvania), kan hisse og trekke sin kappe, bli til en flaggermus og fly bort.
Vi er imidlertid her for å forsikre deg om at Bram Stoker ikke var ganske så bokstavelig da han skrev Dracula.

NetEnt’s Blood Suckers følger i Mr.Stokers fotspor, med Blood Suckers som tema rundt disse skummelt og noen ganger tragiske figurer – vampyrer.

Naturligvis ser vampyret mistenkelig ut som en viss transsylvansk prins. Han kan kanskje ikke like noen av de andre tingene på hjulene, men symbolene kjører spekteret fra hvitløk, til hjertepierkende staver, til hellig vann. alle mektige våpen mot disse skapningene om natten.

Blodsugere vil ikke suge lommeboken tørr. Minimumsinnsatsen er bare $ 0,25. Den har 25 betalingslinjer og 5 hjul, med en ganske imponerende RTP på 98%. Maksimal jackpot vil ikke kjøpe deg ditt eget transsylvanske slott, men det sitter til en respektabel $ 7.500.

Ariana

Microgaming er Ariana minner oss om The Little Mermaid. Spillets eponymiske hovedperson kan etterlate deg forvirret skjønt, hun er absolutt ikke en rødhår, skal dette være Ursula i sine bedre dager?

Vi vet ikke om Microgaming’s Ariana skal representere Ariel etter et besøk på en havsalong, eller hvis denne havfruen er helt prinsesse i et annet sjøland, men resten av temaet forblir sterk. Du vil finne sjøstjerne, flere slags fargerik fisk og, selvfølgelig, skattkister som var tapt for bølgene.

Ariana er imidlertid ikke Lorelai. Hun vil ikke lure deg og få deg til å synke ditt skip (eller i så fall lommeboken!). Dine spill kan variere fra så lite som £ 0,25 til en heftier £ 125.00. Microgamings undervannsopplevelse har 5 hjul og 25 betalingslinjer og kan hjelpe deg med å fiske opp en jackpot så høyt som £ 7,500.

Game of Thrones

Noen av dere kan likevel slikke sårene dine etter at hjertet har sluttet finalen i forrige sesong av HBO’s Game of Thrones. Mens Microgaming’s Game of Thrones spilleautomat ikke vil svare på noen av dine spørsmål angående Jon Snows skjebne, gjør spillet en god jobb med å bære temaet George R.R Martin’s ‘A Song of Ice and Fire’ -serien.

Microgamings oppføring, laget i samarbeid med HBO, har mange av tegnene og symbolene som GoT-fans har vokst til å elske (eller hate!). Vi ser bannerne til Westeros store hus, fra fan favoritten Starks, til de belejdede Baratheons, så vel som alles favoritt Lannister skurker.
Listen ville ikke være komplett uten tegn som Cersei eller Joffrey, for ikke å nevne Lady Targaryens drager, som regelmessig oppdager og brenner hele skiver av hjul til en skarp.

Naturligvis er det ikoniske Game of Thrones temaet her for deg å humme sammen til alle gjennom hele spillet.

Microgaming’s Game of Thrones vil imidlertid ikke stikke deg i ryggen på ditt eget bryllup eller drepe alle barna dine. Du kan spille 15 betalingslinjeversjon og satse fra 15p til £ 3 en spin eller 243 payline versjonen for en 30p til £ 6 en spin-innsats.

I motsetning til serier som er kutte på politiske politikk, mottoet her er ikke “Du vinner eller du dør”, vi tror dette er en verdifull fordel. Når du vinner, kan du vinne jackpotter på opptil £ 1500.

Tales of Krakow

NetEntertainment’s Tales of Krakow kan se ut som et generisk fantasy tema spill, men det er bare tilfelle hvis du ikke er kjent med polsk folklore. Du kan ikke forventer å lære om slike ting fra et kasino slotspill, men langs kommer Tales of Krakow, som tilbyr en utmerket gateway til polske fantasier og historier til de som er interessert. Tales of Krakow har legendariske figurer som King Boleslaw I The Brave, den første kong i Polen, men også Smok Wawelski – Wawel Hill-dragen eller Leśnik, skogenes ånd i slavisk folklore. Mens NetEntertainments tilbud kanskje ikke dykker like dypt inn i slavisk folklore som The Witcher fra den berømte CD Projekt Red, Den svenske utviklerens spill gir en utmerket mulighet til å begynne å lære om Rzeczpospolita og deres skikker. Når du krysser Vistula-elven og går inn i den vakre byen Krakow, kan du satse på noen amou nt du ønsker på 30 betalingslinjer tilgjengelig med maksimalt innsats på € 60 på alle. Mens du kanskje ikke dreper noen drager som grunnleggeren av Krakow angivelig gjorde, kan du bli belønnet for dine heltemodige gjerninger med opptil 7500x av den opprinnelige innsatsen.

Fantasy Realm Slot

Cryptologic er et av de eldste selskapene som tilbyr online spillprogramvare, grunnlagt alle Vei tilbake i 1995! Fantasy Realms estetiske er litt generisk (det har likevel fantasi rett i navnet), Fantasy Realms tilbyr elskere av Tolkiens verk mange kjente severdigheter. Vi har magiske, fortryllede skoger, vakre elven jomfruer med fargerikt hår, svarte barbarer samt skinnende slott av gull og mange andre magiske doodads.Generic? Ja. Men kjennskap bringer trøst og det kan være akkurat det du leter etter. Fantasy Realms har 25 betalingslinjer og et spill som spenner fra den laveste prisen på $ 0,01 til $ 20 per gevinstlinje. Det maksimale beløpet du kan pensjonere til Valinor med er $ 60,000.

King Arthur Slot Game

Topping av vår liste er en annen oppføring fra Microgaming. King Arthur Slot Game er tema rundt den eponymiske britiske legendekongen. Vi ville ikke kunne fortelle om King Arthur faktisk eksisterte, men hvis du er kjent med sin historie, finner du mange kjente severdigheter her. Hjulene er fylt med forskjellige gjenkjennelige symboler og tegn. Du finner veiviseren Merlin, så vel som hans rival, trollmannen Morgana. Arthur selv er selvfølgelig også til stede. Sammen med våre legendariske tegn, vil du oppdage ting som den berømte Hellige Grail, kongens krona og et visst sverd som du kanskje har hørt om (Hint: Det kom ut av en innsjø) Microgaming’s King Arthur har 20 betalingslinjer og 5 hjul. Minste innsatsen for å få en tur på å trekke Excalibur ut av steinen er £ 0.01, maksimumet er £ 100. Hvis du lykkes, kan de ikke krone du konge, men du vil vinne 10000x din opprinnelige innsats.