Det gamle Egypt er ganske det magiske stedet. Vi lærer alle litt om det i skolen eller gjennom litteratur. Pyramider, faraoer, vogner, sfinxen og mer kommer til å tenke når vi ser Egypt.

Siden Egypt er et så populært turistmål, og egyptiske bilder er så utbredt i litteratur og popkultur, har slotspillene vært raske å hente opp og gi lignende temaer.

Nedenfor vil vi se på noe egyptisk tema på spilleautomatmarkedet.

Egyptisk Riches spilleautomat

WMS Gaming’s Egyptian Riches er et klassisk eksempel på temaet vi snakker om. Den har alt man kan forvente fra det gamle Egypt. De forskjellige hjulsymbolene er representert av ankhs og multi colored scarabs, så vel som det ubehagelige Eye of Anubis.

Ingen antikkens Egypt tema ville være komplett, selvfølgelig, uten et utseende fra Cleopatra. Katter, Internett-hive-minds favoritt ting, er også på skjermen, sammen med håndmalte egyptiske vaser (som vi antar at kattene vil forsiktig slå og knuse) og plater med de umiskjennelige egyptiske hieroglyfer.

Egyptian Riches har 5 hjul og 20 betalingslinjer, og den har en anstendig RTP på 92%. Det er også 5 progressive jackpotter. Dykkende gjennom ørkendynene for skatter vil koste deg minst € 0,01c og opptil € 5. En annen spillmodus åpner ante med et minimum på € 0,2 og maksimum € 100.

Throne of Egypt Slot Game

Microgaming Egyptens trone følger med en annen ta på den antikke egyptiske verden. Den har alt du kan forvente. Cleopatra vevner over spillet, med flettet hår og kledd i denne røde kappen, som helt ærlig, har mer spalting enn et antrekk fra den gamle tiden skulle. Når det er sagt, tror jeg vi er alle villige til å la den bestemte feilen glide.

Kanskje mer viktig er følgende spørsmål: Er det slanger? Og er de i vaser? Det er kobraer, men dessverre ser de ikke ut til å ha noen vaser. Dette er veldig skuffende, men kanskje vi kan sette denne hissstoriske feilen til side når vi ser på Throne of Egypts utbetalinger.
Egyptens trone har 5 hjul og 25 betalingslinjer. Din minimumsinnsats varierer fra $ .01 til $ .20 per mynt. Maksimumsbeløpet du kan betale ut er $ 2000, forutsatt at du satse på hele $ .20-verdien.

Cleopatras gullspor

Real Time Gaming har også kastet hatten sin i sandy ringen av Egyptian Themed spilleautomater. I motsetning til andre, slår Cleopatra sine Gold Slot inn i fokus ved å vise den eponymiske Queen of Egypt som “hovedperson”.
Når det er sagt, ser vi mange andre typiske egyptiske ting – gudinnen til Internett, Bastet, er til stede i form av skinnende, blå kattestatuer. Vi har også skinnende scarabs, pyramider, egyptiske gravmaskere og mer!

Å bli forført av Cleopatra og starte en borgerkrig vil koste deg hvor som helst mellom $ 0,01 til $ 5 per betalingslinje, med 20 betalingslinjer tilgjengelig. Jackpotten er progressiv, så hvis du er spesielt heldig, kan du finne deg selv å tjene ganske mye, i hvert fall nok til å unnslippe assassinene til Gaius Octavius.

Leprechaun går til Egypt Slot

Vi er ikke helt sikker på hva folkene på Play’n GO tenkte da de bestemte seg for å sende irske feer til Det gamle Egypt, men det gjorde absolutt sitt spill skiller seg ut.

I stedet for å ta på seg et mer tradisjonelt tema, dumper Leperchaun Goes Egypt den grønnkornede gnomen inn i midten av de egyptiske sanddynene.
Av spesiell oppmerksomhet er måten vår Leprechaun omhandler mumien på. Tilsynelatende er øl løsningen! Vi så ikke Indiana Jones komme opp med den ene.

Å gå på en ekspedisjon for å finne potten på slutten av regnbuen, vil sette deg tilbake mellom $ 0,01 og $ 100 per hver av de 20 betalingslinjene.

Egyptiske helter

Vi har sett en rettferdig få spill med et relativt generisk antikkens Egypt tema hittil. Hva med noe litt mer fantasifull? NetEnts egyptiske helter leverer nettopp det. Snarere enn scarabs, ankhs og bare dødelige som Cleopatra, denne gang handler det om egyptiske guder.

De er også her også. Feline Goddess, Bastet, de to rivaler, Set og Horus, samt Sobek, representert av en mann med hodet til en krokodille.
Stepping inn i den egyptiske Pantheon vil koste deg en hyllest på rundt $ 0,01 til $ 100. Skulle gudene bli imponert over din tro, kan du vinne så mye som $ 100.000.

Rise of Ra

Rise of Ra kommer til oss fra Euro Games Technology. Hvis du bare har hørt om en gammel egyptisk guddom, ville det nok være Ra.

Mangelen på en lys, blendende sol på Rise of Ra’s hjul er litt forvirrende, med tanke på gudens opprinnelse. Solen har imidlertid fremtredende på ulike kunstverk, som det burde!

Alle de andre forskjellige dødadsene er også lyse gule, nesten skinnende, og viser av det gamle kongedømmets overflod. Vi burde ikke glemme, bare fordi de var på høyde over 2000 år siden, betyr det ikke at de ikke var fabelaktig velstående.

Hvis du ønsker en mulighet til å dele i den rikdommen, vil Rise of Ra sette deg tilbake rundt $ 1 til $ 20 for hver av de 15 betalingslinjene. Jackpottene er progressive og starter på $ 10000.Book of PyramidsHave du noen gang ønsket å utforske en pyramide? Hvis du noensinne har sett noen Indiana Jones-filmer, kan svaret ditt være “Nei, jeg foretrekker ikke å bli jaget av mumier eller pådratt av feller, men takk!”. Hvis du er en mer eventyrlig sort, har SoftSwiss deg dekket ! Du vil dyve dypt inn i pyramidene, braving mange feller og skummelt Anubis statuer i din søken etter Faraos skatt. Det kan være farlig arbeid, men en utforskerens tørst etter kunnskap og skinnende ting vet ingen ende. Hvis du ønsker å hente ting som tilhører et museum, vil inngangsavgiften være mellom $ 0,01 og $ 1 per hver av de 9 betalingslinjene. Cleopatras mynter SlotWar! Senatus Populusque Romanus marsjerer mot Kongeriket Egypt. Hva kan Cleopatra gjøre for å stå opp mot Romas makt? Vil linjen i Ptolemy falle inn i historiens annaler i møte med romerske aggresjon? Er det ingen måte å stoppe slakterne til Qart-Huadašt!? Det kan være gammel historie, men hva skjer i Rival’s Cleopatra’s Coins Slot er opp til deg. Marshaling dine vogner mot de romerske testudoformasjonene vil koste deg et sted mellom $ 0,01 og $ 5 for hver av de 15 betalingslinjene. Skulle du lykkes, kan du se din jackpot gå opp til så høyt som $ 5000.